Helteisen viikonlopun jälkeen voi jo varmaan todeta että kesä on viimein täällä! Kyllä oli kuumaa ja meikäläisen nahkakin vähän paloi olkapäistä kun vietimme Piritan ja koirien kanssa sunnuntai päivää Mäntässä ja koiranäyttelyssä. Pablo oli ilmoitettu käyttöluokkaan, montaa rottista ei ollut mukana. Kehä oli pieni enkä saanut riittävästi vauhtia päälle ja Pablo peitsasi melkein koko juoksutuksen ajan, pari kertaa pomppasi laukalle, mutta jos antoi pientä pakotetta, niin samantien peitsaus jatkui, ei mennyt hyvin eiHuuto. Arvosteluun tuli maininta että peitsauksen vuoksi arvosanaksi annetaan H...että näin hyvin tällä kertaaPusu. Seuraavassa näyttelyssä juostaan sitten lujaa! Eilen tottistreeneissäkin sitä vielä kokeiltiin, että jos vauhtia on liian vähän, tippuu se heti peitsaamaan, lisää vauhtia niin ravikin löytyy, toivotaan vaan isompia kehiä kiitos! Treenikaveri joka on eläinhieroja kokeili että ei Pablolta mitään pahempia jumeja kyllä löytynyt, uintia täytyy hieman lisätä ohjelmaan. Lennikin pääsee vielä kerran pentukehään, katsotaan sitten että koska sitä seuraavan kerran näyttelyyn vien, korkeuden puolesta se taitaa mennää kohta Pablosta ohi, mutta muuten pentumaisen rimpula se vielä tietysti on.

Hakua ja tottista on treenailtu enemmän ja vähemmän ahkerasti, 3-4 kertaa viikossa, Lenni on edistynyt hyvin ottaen huomioon kuinka vähän sillä on treenejä takana. Pablo nyt on hieman tuhdimmassa kunnossa vielä, mutta kyllä se viime lauantain helteessä jaksoi mettässä juosta...motivaatiosta ei ole kummallakaan puute, Pablo pitäisi saada vielä paremmin hallintaan ja Lennille ehkä aavistus rauhallisuutta. Toisaalta, ei sitä halua puuttua toisen intoon ja motivaatioon, mutta keskittymiskykyäkin voisi hieman enemmän löytyä. Mutta mukavaa on treenailla kahden innokkaan ja kuitenkin erilaisen koiran kanssa. Väsy meinaa välillä tulla, mielessä on jokusen kerran käynyt että jaksaisiko sitä enää koskaan ottaa kahta koiraa yhtäaikaaKieli ulkona, mutta en silti "päivääkään vaihtaisi pois", kyllä nuo molemmat koirat ovat paikkansa mun sydämessä saaneetPusu

Pablo heitti sunnuntaina talviturkkinsa, onhan se toki kuraojissa jo aikaisemmin keväällä pyörinyt, mutta nyt käytiin ihan porukalla uimassa. Lenni on ollut aikaisemmin hienohelmaisempi, varpaita enempää se ei ole kastellut, mutta nyt se kahlaili jo mahaansa myöten ja toi pari kertaa vesileluakin. Kyllä se siitä vielä uimaan saadaanSilmänisku.

Treenilöiset jatkuu ja kohta on jo juhannus, kesälomaa joutuu vielä odottelemaan reilun kuukauden verran.