No niin, hiljattain tein Pablolle ja Lennille uudet sivut, mutta jostain syystä en sitten ollutkaan niihin kai riittävän tyytyväinen ja tein taas uudet sivut...ihan hullua, näitä nyt ei kuitenkaan tunnissa tai kahdessa tehdä;). Lisäksi käyttöön otettiin tämä blogi, katsotaan nyt sitten kuinka ahkeraan tätä tulee täytettyä.

Vuosi on taas vaihtunut, uudet kujeet ovat taas edessäpäin. Lenni on asunut saman katon alla jo jonkun aikaa ja hyvin täällä on (ainakin toistaiseksi) pyyhkinyt. Ei olla pahemmin mitään treenailtu, yhteisiä remmilenkkejä lauman kesken on tehty, pääasiassa kuitenkin kuljetaan läheisillä pelloilla ja metsissä. Lenni on alusta lähtien ollut hyvin ahne ja tuntuu tekevän mitä vain ruuan vuoksi, joten lupaavalta siltä osin näyttää. Kovin äänekäskin se on, joten ääntä ollaan availtu, josko tuosta haukkuva haku koira sitten tulisi.

Pablo on enemmän tai vähemmän "tuskissaan" tuon riiviön kanssa, välillä sen tekisi mieli kiivetä sohvalle tai sänkyyn pakoon, mutta valitettavasti niille ei ole lupa nousta;). Mutta kyllä nuo pojat paljon keskenään leikkivät ja lenkillä saadaan välillä spurttijuoksu hepuleita ja Lennikin yrittää juosta pienillä koivillaan minkä ehtii.

Mitään sen suurempia suunnitelmia tällä hetkellä ei ole, Pablon kanssa olisi tarkoitus jossain vaiheessa aloittaa sen kolmannen sertin metsästys ja tarvitseehan Lennikin hieman kokemusta kauneuskisoista. Hakua tai mitään muutakaan on treenattu vähän, mutta kyllä treenit tässä taas pikkuhiljaa lähtevät pyörimään. Onhan vuodelle 2009 tavoitteena korkata Pablon kanssa myös haun voittajaluokka, katsotaan miten meidän siinä käy...

Ohessa vielä kuva mamman ahkerista pojista;)