13.2 Karwoff's B-pennuille tuli viisi vuotta mittariin, niin äkkiä se aika vain kuluu! Synttäreitä juhlittiin herkullisen maksalaatikko-kermaviili-kissanruoka-nakki kakun merkeissä. Lennikin sai oman osansa, mutta kakku kuvien ottamisen ajaksi poika pistettiin portin taakse odottamaan. Ohessa kuva synttärisankarista, sekä yhteiskuva Lennistä ja Pablosta.

15.2 Sunnuntai aamuna suuntasimme Pablon kanssa Tampereelle näyttelyyn, tuomarina oli Hilkka Salohalla. Menestys ei päätä huimannut ja tuloksena KÄY H. Tuomarin mukaan etuliikkeet olivat hieman leveät...noh, jotain suunnitelmia tulevista näyttelyistä on, vielä ei luovuta kolmannen sertin metsästyksestäSilmänisku. Piritalle kiitokset kehäavustuksesta, vaikka Pablolla meinasi välillä mennä "kuppi nurin" kun sitä lelupalkkaa ei saanutkaan kun piti siinä vaan seistä ja seistä vaikka kuinka pitkään tuomarin ja kahden tuomariharjoittelijan "tiukan" katseen alla.

Iltapäivällä oli vielä Pirkanmaan alaosaston vuosikokous, jossa Pablo pokkasi vuoden 2008 TOKO koiran, sekä vuoden TOKO alokkaan palkinnot. Mukavaahan se on että tehdystä työstä palkitaan.

Hakua on treenattu kerran viikossa säiden salliessa, pääasiassa on otettu lyhyttä motivaatiotreeniä, sekä lisäksi ylimenoja mm.pellolla. Intoa tekemiseen Pablolla edelleen löytyy ja tästähän tämä treenaaminen taas pikkuhiljaa kiihtyy, varsinkin kun alaosaston talvitauko pian päättyy ja toiminta jatkuu, onneksi päivän valoakin alkaa riittämään iltapäiville jo hieman enemmän ettei kaikkea tarvitse pimeässä säässä tehdä. Lenniä on enemmän ja vähemmän haukutettu ja äänekäshän tuo pikku poika on. Pari kertaa on myös ollut tapaamisia L-sisarusten kesken ja mukavaahan se on nähdä kuinka sisarukset kasvavat ja kehittyvät.