Teinpä sitten päätöksen että lähdetään keskellä viikkoa työpäivän jälkeen käymään kasvattajan luona kylässä, ajomatkaa suuntaansa tuli n.1 h 45 min...hullua...mutta täytyihän sitä päästä kun Lennin veli Leevikin oli omistajansa kanssa tulossa kauempaa käymään. Marjo järjesti perillä meille ruokailut ja sitten lähdettiin kohti Raision Haunisten kenttää, mietin jo etukäteen että on tosi hyvä päästä ottamaan vähän tottista vieraalla kentällä. Kentälle tulivat siis meidän lisäksi, Marjo ja Ninja, Lennin sisko Lempi, Leevi veli omistajineen sekä Dina ja Jaana.

Jokainen vuorollaan otti tottista, kuviakin otettiin, harmi vaan että oma kamerani ei toimi tällä hetkelläOtsan rypistys. Lennin kanssa otin perusasentoa, istumista, maahanmenoa ja seisomista. Pikkujätkää ei tarvitse kentälle tullessa viritellä, komento alkaa heti jos ei ala jotain tapahtumaan ja nakki palkkaa suuhunHuuto. Perusasento on Lennillä hyvä, vielä joudun itse vähän katsomaan että mihin asentoon se siihen viereen tulee mutta pikkuhiljaa pitäisi alkaa käyttää enemmän apuna apuohjaajaa, ettei tarvitse venkoilla oman kroppansa kanssa. Myöhemmin kokeiltiin vielä Lenniä kuvata ja samalla seisottaa sitä jotenkin mukahienosti näyttelyitä varten...noh, kuten tiesin niin eihän tuo koltiainen malta kuin sekunnin olla paikoillaan, sitten aletaan tepastelemaan ja haukkumaan apulaiselle joka pentele vei nakkipussin liian kauasNauru

Pablon kanssa reenailtiin taas takapään käyttöä, sitä otettiin jo aikaisemmin tällä viikolla muutamana toistona ja kokeilimme myös että teen paikallaan käännöstä ilman jatkuvaa nypytystä ja voi että kuinka hieno tunne tuli kun koira itse aktiivitsesti alkoi hakea oikeaa paikkaa ja käyttämään takapäätään ilman pakotetta! Lisähäiriönä otettiin ruokakuppi n.3 metrin päähän, Pablo reagoi siihen alkuun jonkin verran ja "yliyritti", mutta malttoi lopulta tehdä homman kunnolla loppuun ennen palkkausta.

Kovasti kiitoksia Marjolle että järjestit tämän tapaamisen, sekä kaikki ne hyvät syötävät! Pian me taas nähdään...

Tottistelut jatkuu, se vain harmittaa että hausta on tullut taas liikaa taukoa ja se hieman hermostuttaa, jos tänä vuonna meinaa Pablon kanssa kokeisiin vielä mennä niin täytyisi sitä useammin treenata kuin kerran 1-2 viikossaYllättynyt vai pitääkö sanoa että "lahjattomat treenaa..."Silmänisku.